• 上傳我的文檔

七年級英語上冊任務型閱讀選擇題(難)經典

收藏 版權申訴 舉報 下載
七年級英語上冊任務型閱讀選擇題(難)經典_第1頁
第1頁 / 共16頁
七年級英語上冊任務型閱讀選擇題(難)經典_第2頁
第2頁 / 共16頁
七年級英語上冊任務型閱讀選擇題(難)經典_第3頁
第3頁 / 共16頁
七年級英語上冊任務型閱讀選擇題(難)經典_第4頁
第4頁 / 共16頁
七年級英語上冊任務型閱讀選擇題(難)經典_第5頁
第5頁 / 共16頁
資源描述:

《七年級英語上冊任務型閱讀選擇題(難)經典》由會員分享,可在線閱讀,更多相關《七年級英語上冊任務型閱讀選擇題(難)經典(16頁珍藏版)》請在人人文庫網上搜索。

1、最新七年級英語上冊任務型閱讀選擇題( 難 ) 經典一、七年級英語上冊任務型閱讀專項目練習(含答案解析)1根據短文內容,回答下列問題。Its June 6. Its Jennys birthday. She comes home and sees a card on the table. It says, There isa present for you, Jenny. Go and look for it in your bedroom (臥室) . Jenny runs to herbedroom. She sees a red box on her bed. She opens it. 。

2、There is another (又一)card in it.Jenny takes it out and reads, Dear Jenny, Im your present. My first letter is in some, but not in come. My second letter is in have, but not in save. My third letter is in live, but not in love. My fourth letter is in for, but not in of . My fifth letter is in take, b。

3、ut not in cake. What am I?Jenny thinks and then she says, Aha, I know! But where is it? Jenny finds (找到) it behind the door.( 1) When is Jennys birthday?( 2) What does the card on the table say?( 3) What does Jenny see on her bed?( 4) What is Jennys birthday present, do you know?( 5) Where is the pr。

4、esent?【答案】 ( 1) Its June 6.( 2) It says, There is a present for you, Jenny. Go and look for it in your bedroom.( 3) A red box.( 4) A shirt.( 5) Its behind the door.【解析】 【分析】文章大意:六月六日是Jenny 的生日,她回到家中找生日禮物的故事。( 1)根據 Its June 6. Its Jennys birthday. 可知 Jenny 的生日是 June 6 六月六日,故答案為 Its June 6.( 2)根據 She 。

5、comes home and sees a card on the table. It says, There is a present for you,Jenny. Go and look for it in your bedroom(臥室) . 可知桌子上的卡片上寫著的內容,故答案為 It says, There is a present for you, Jenny. Go and look for it in your bedroom.( 3)根據She sees a red box on her bed. 可知在她的床上有一個紅色的盒子。故答案為Ared box。( 4)根據 My 。

6、first letter is in some, but not in come. My second letter is in have, but not in save. My third letter is in live, but not in love. My fourth letter is in for, but not in of . Myfifth letter is in take, but not in cake.可知謎底是shirt ,襯衣,故答案為A shirt。( 5)根據 Jenny finds (找到) it behind the door. 可知 Jenny 。

7、在門后面找到了它,故答案為Its behind the door.【點評】考查學生的閱讀理解能力,在通讀全文的基礎上,掌握大意,根據問題在文章中找到具體的依據,鎖定答案。2任務型閱讀Hello. Im Mike. Im 15. Im in No.1 Middle School. This is my Brother, Bill. Hes in Shiyan MiddleSchool. Hes 10.Thats my sister, Helen. Shes 20.Shes a teacher in our school. These are my parents, Peter Jones and。

8、 Ann Jones. My father is 50 and my mother is 45.My father is a worker is. My mother is a doctor. I love them very much.根據短文信息完成表格。NameAgeJobPeter Jones________ WorkerAnn Jones45________Helen20________Mike________ Student________10Student【答案】 50;doctor ;teacher ; 15;Bill【解析】 【分析】這篇短文介紹了麥克和家人及他們的職業。( 。

9、1)細節理解題。根據 My father is 50 and my mother is 45.可知父親 Peter Jones 五十歲了。故答案為: 50。( 2)細節理解題。根據 My mother is a doctor. 可知母親 Ann Jones 是一名醫生。故答案為:doctor 。( 3)細節理解題。根據 Thats my sister, Helen. Shes 20.Shes a teacher in our school. 可知( 4)細節理解題。根據 Hello. Im Mike. Im 15. 可知麥克 15 歲。故答案為: 15。( 5)細節理解題。根據 This is。

10、 my Brother, Bill. Hes in Shiyan Middle School. Hes 10. 可知 Bill十歲。是一名學生。故答案為:Bill ?!军c評】這篇短文是任務型閱讀理解。從問題中找到關鍵詞。以關鍵詞為線索,運用落單和查讀等技巧在文中迅速尋找這這一細節有關的信息。在準確理解信息的前提下,最后確定答案。3任務型閱讀There is a new shopping mall near my school. It is very easy to find. It is near the bus stop and the taxi rank. The mall is very。

11、 big. There are five floors of shops and each floor is very big. There are lots of clothes shops. It is great for girls. However, there are not many shops for boys. There is only one sports shop. I think the mall needs some more. There are lots of restaurants on the top floor. You can eat different 。

12、kinds of food from different countries. I like Chongqing Restaurant best. It has great food from Sichuan. I like the big cinema. I like watching a film before I go shopping. I do not like the computer games center. It is small and there are too many people. The mall is a fun place to go. It is a goo。

13、d place to meet friends.WhereFive________A new ________mallIts ________the bus stop and the taxi rank.There are many________ shops for girls. There isOnly one ________ shop.There are lots of ________ on the top floor.You can watch a ________ before ________ shopping.The computer games center isnt __。

14、______ enough to hold toomany people.I think its a good place to meet________.【答案】 shopping; near; floors ; clothes; sports ;restaurants ; film ; going; big ;friends【解析】 【分析】大意:本文介紹購物廣場的一些情況,包括它的位置和設置。( 1)本文主要介紹購物廣場,shopping mall ,購物廣場,故填shopping 。( 2)根據 It is near the bus stop and the taxi rank. 可知。

15、,它在公交車站和出租車站附近,故填 near。( 3)根據 There are five floors of shops. 可知,購物廣場有5 樓,故填floors 。( 4)根據 There are lots of clothes shops. It is great for girls.可知,有許多賣女孩衣服的商店,故填 clothes。( 5)根據 There is only one sports shop. 可知,只有一家體育用品店,故填sports 。( 6)根據 There are lots of restaurants on the top floor. 可知,最頂上的一層樓有許。

16、多餐館,故填 restaurants 。( 7)根據 I like watching a film before I go shopping. 可知,購物之前可以先看電影,故填film 。( 8)根據 I like watching a film before I go shopping. 可知,你可以購物之前先看電影,goshopping去購物, before 介詞,后接動名詞,故填going。( 9)根據It is small and there are too many people.可知,電子游戲中心很小,is small可以換成 isnt big enough ,故填big。( 10。

17、)根據 It is a good place to meet friends. 可知,作者認為這是見朋友的好地方,故填friends ?!军c評】考查任務型閱讀,關鍵在看懂文章,然后根據題目要求作答,注意盡量使用文章的語言填寫答案。在文章中找不到答案是,要完全理解句子,根據同義詞,句型轉換的方式找到可以替換的文章中的單詞,短語或者句子的詞。4任務型閱讀Hi! I am Mike. I have a sister and two brothers. We live in a happy family. Nancy is my sister.She is the oldest. She is a k。

18、ind girl. She is beautiful. She likes learning. She studies very hard. Shegets up early and finishes her breakfast quickly. Then she goes to school by bike. David is my brother. He is older than me. But he is a little lazy. He gets up late and then washes his face, brushes his teeth in a hurry. Then。

19、 he goes to the bus stop without breakfast. He usually playsbasketball after school. In the evening, he seldom does homework. He goes to bed late. Jack isour little brother. He is a lovely boy. He gets up very slowly and then he usually takes a shower before breakfast. He goes to school in his fathe。

20、rs car. He likes watching TV in the evening.Name Nancy David Jack Personality She is ________. He is a little lazy. He is ________.(個性)Howtogoto She________ to Hegoes toschoolby He takes a ________to school.school?school.________.HabitShefinishesher He________haveHe usually takes a showerbreakfast _。

21、_______breakfast.________breakfast.________She likes studying.Helikesplaying He likes watching TV.________.【答案】 kind; lovely ;rides; bus; car; quickly ; doesnt ; before ;Hobbies ;basketball【解析】 【分析】文章大意:短文介紹了作者的兄弟姐妹,以及他們是如何去上學的。( 1)細節理解題,根據Nancy is my sister. She is the oldest. She is a kind girl.可知。

22、南希性格善良,故答案是kind。( 2)細節理解題,根據Jack is our little brother. He is a lovely boy.可知,杰克可愛,故答案是 lovely 。( 3)細節理解題,根據Then she goes to school by bike可知南希騎自行車去上學,句子缺少了謂語,應使用動詞ride ,主語是第三人稱單數,動詞使用單三形式,故答案是rides。( 4)細節理解題,根據Then he goes to the bus stop without breakfast.可知,大衛每天坐公交車去上學,故答案是bus。( 5)細節理解題,根據He goes。

23、 to school in his fathers car.可知,杰克坐爸爸的車去上學,故答案是car。( 6)細節理解題,根據She gets up early and finishes her breakfast quickly.可知,南希早飯吃得快,故答案是quickly 。( 7)細節理解題,根據Then he goes to the bus stop without breakfast.可知,大衛不吃早飯, David 是第三人稱單數,使用doesnt 構成否定,故答案是doesnt 。( 8)細節理解題,根據He gets up very slowly and then he us。

24、ually takes a showerbefore breakfast.可知,杰克早飯前洗淋浴,故答案是before 。( 9)細節理解題,根據最后一行展現的內容可知,這里介紹的是他們各自的愛好,愛好hobby ,這里應使用復數hobbies,故答案是Hobbies。( 10)細節理解題,根據He usually plays basketball after school.可知,大衛喜歡打籃球,故答案是basketball ?!军c評】考查任務型閱讀,關鍵在看懂文章,然后根據題目要求作答,注意盡量用文章的語言填寫答案。在文章中找不到答案時,要完全理解句子,根據同義詞,句型轉換的方式找到可以替換。

25、文章中的單詞,短語或者句子的詞。5根據短文內容, 回答下列問題。This is a photo of my family. There are six people in my family.Those are my parents. My mothers name is Alice. My father is Jackie Brown.These are my grandparents. My grandmothers name is Maria and my grandfathers name is Frank.Look at that boy. He is my brother, Mik。

26、e. Whats the girls name? Oh, her name is Linda. Ha! Ha! Its me.(1) Whats the photo about?(不超過4 個詞)(2) Whats Lindas mothers name? (不超過4 個詞)(3) How many people are there in Linda S family? (不超過3 個詞)【答案】 ( 1) Its about Lindas family.(2) Her name is Alice.(3) There are six.【解析】 【分析】文章大意:琳達通過一張照片介紹了她的家人,。

27、她家一共六口人,有爸爸、媽媽、爺爺、奶奶、弟弟和作者本人。( 1)細節理解題,根據Its about Lindas family.( 2)細節理解題,根據是 Her name is Alice. 。( 3)細節理解題,根據答案是 There are six. 。This is a photo of my family. 可知,照片是琳達一家人,故答案是。My mothers name is Alice.可知,琳達的媽媽叫愛麗絲。故答案There are six people in my family.可知,琳達家里有六口人,故【點評】考查任務型閱讀,注意先理解問題所問,帶著問題從文中找到答案。。

28、6選擇適合的答句A. Yes, theres one on the teachers desk.B. Look! Im standing next to my uncle.C. Daming and his friends.D. No, not often. Sometimes.E. Just click the mouse here.( 1) Who is lying in the sun?( 2) How can I open a new document?( 3) Do you often do housework at home?( 4) Where are you in the ph。

29、oto, Lingling?( 5) Is there a computer in your classroom?【答案】 ( 1) C( 2) E( 3) D( 4) B( 5) A【解析】 【分析】 A. Yes, theres one on the teachers desk.是的,在講桌上有一個。B. Look! Im standing next to my uncle. 看,我正站在我叔叔旁邊。C. Daming and his friends.大明和他的朋友D. No, not often. Sometimes. 不,不經常,有時。E. Just click the mouse h。

30、ere.僅僅在這里點擊鼠標。( 1)根據 Who is lying in the sun? 誰正躺在陽光下?可知用人物回答,故選C。( 2)根據 How can I open a new document? 我怎樣打開一個新的文件?可知問的是打開文件的方式,所以是點擊鼠標,故選E。( 3)根據 Do you often do housework at home? 你經常在家做家務嗎?可知是一般疑問句,所以回答用yes 或者 no,問的是經常做家務嗎,所以回答是經常還是不經常,故選D。( 4)根據 Where are you in the photo, Lingling? 在照片里,你在哪里,玲。

31、玲?可知問的是地點,所以用表達地點的回答,故選B。( 5)根據 Is there a computer in your classroom? 在你教室里有電腦嗎?可知是 there be 句型的一般疑問句,故選 A?!军c評】考查任務型閱讀,注意根據問句選擇正確答句。7閱讀下面材料,從A E 所給的信息中選出與61 65 小題相匹配的選項。A. Laundry(洗衣店)B. Wash CenterCoat: $8 Sweater: $10Motorcycle: $20 Car:$30Call: 435-2378Call 541-2348C. Do the DishesD. Plant Trees。

32、Price: $20Price: $50/hourCall: 687-2789Call: 529-2176Price: roses $60/bunch(束) , carnations $ 60/bunch.(1) Peter and his friends have a big dinner. Now, his kitchen is in a mess (一團糟) .( 2) Mrs. Brown buys a house with a big garden, and he wants to grow some trees in it.( 3) Mr. Green is very busy t。

33、hese days. Now there are too many dirty clothes at home.( 4) Mr. Smith is in hospital. His students want to visit him and buy some flowers.( 5) Jims father often drives his car to work and sometimes he goes to have his car cleaned.【答案】 ( 1) C(2) D(3) A(4) E(5) B【解析】 【分析】主要講了5 則信息。( 1)根據 his kitchen 。

34、is in a mess (一團糟) .可知廚房一團糟,而C.Do the Dishes 洗碗,與廚房有關,故選C。( 2)根據 Mrs. Brown buys a house with a big garden, and he wants to grow some trees in it. 可知想在花園里種樹,而 D.Plant Trees講的是種樹,故選 D。( 3)根據 Now there are too many dirty clothes at home. 可知家里有許多臟衣服,而A.Laundry (洗衣店)講的是洗衣店,故選A。( 4)根據 His students want t。

35、o visit him and buy some flowers. 可知學生想買一些花,而E.Flower Shop 講的是花店,故選E。( 5)根據 sometimes he goes to have his car cleaned. 可知他去洗車,而 B.Wash Center 講的是洗車中心,故選 B?!军c評】考查任務型閱讀,首先讀懂題意,然后帶著問題仔細從文中尋找答案。8任務型閱讀My name is Chen Yang. Im twelve years old. Im a Chinese student.There are four people in my family my fa。

36、ther, my moth er, my brother and I. My father is a doctor at the City Central Hospital and my mother is a theatre manager. My brother is a student, too. He is thirteen. We are in the same school, but not in the same class.I like English very much. I can speak a lot of English. I want to have an Amer。

37、ican pen friend. Lets be friends, OK? Please write to me. My address is No. 22 Middle Sc hool, Hunan, China. My email is Cheny hotmail. com.閱讀短文 , 回答問題。( 1) What is Chen Yangs father?( 2) How old is Chen Yangs brother?( 3) Are Chen Yang and his brother in the same class?( 4) What school are they in?。

38、( 5) Can Chen Yang speak English?【答案】 ( 1) His father is a doctor.( 2) His brother is thirteen ( years old).( 3) No, they arent.( 4) They are in No. 22 Middle School, Hunan, China.( 5) Yes, he can.【解析】 【分析】(1)根據 My father is a doctor at the City Central Hospital可知答案為: His father is a doctor.( 2)根據 M。

39、y brother is a student, too. He is thirteen. 可知答案為: His brother is thirteen( years old ).( 3)根據 We are in the same school, but not in the same class. 可知答案為: No, they arent.( 4)根據 My address is No. 22 Middle Sc hool, Hunan, China. 可知答案為: hey are in No. 22( 5)根據 I like English very much. I can speak a。

40、 lot of English. 可知答案為: Yes, he can【點評】這篇文章非常簡單,先看問題,再帶著問題閱讀短文。這篇短文題目的設置大多是細節尋找題,只需在原文中找到與題目相關的句子或段落即可。9閱讀下面的短文,并根據所讀內容完成小題,每空不超過兩個單詞。My name is Amy.Mike, Lisa and I are good friends. We have different hobbies.I have a nice voice (嗓音) . On the weekend, I often have a singing class. Mike likes cool t。

41、hings. On Saturday afternoon, Mike always dances hip-pop (街舞) in the park. Lisa likes cooking. She often cooks on the weekend. Sometimes she makes cakes for her family.On weekend, we usually go to the orphanage (孤兒院) together. I sing songs with the children. Mike teaches the children how to dance an。

42、d Lisa cook food for them. We are alwaysvery happy. We can help the children.( 1) Amy has a ________ class on the weekend.( 2) Mike likes hip-pop because it is ________.( 3) Lisa can make ________for her parents.( 4) On weekend, they usually go to the orphanage and sing songs with________.( 5) Amy, 。

43、Mike and Lisa are ________ students.【答案】 (1) singing( 2) cool( 3) cakes( 4) the children(5) good/nice/friendly/helpful【解析】 【分析】 篇短文作者Amy 介 了她和好朋友Mike,Lisa。他 有不同的 好。我嗓音好,周末上唱歌 。 克喜 跳街舞因 它酷。 喜 做 ,周末可以 父母做吃。在周末,他 會一起去孤兒院。在哪里我 孩子 唱歌, 克教孩子 怎么跳舞, 他 做 。他 很開心,因 他 幫助了孩子 。( 1) 理解 。根據短文第二段中的句子I have a nice voi。

44、ce (嗓音) . On the weekend, Ioften have a singing class.可知 Amy 在周末上唱歌 。故答案 singing。( 2) 理解 。根據短文第二段中句子 Mike likes cool things. On Saturday afternoon, Mike always dances hip-pop (街舞) in the park. 可知 克喜 街舞是因 它酷。故答案 cool。( 3) 理解 。根據短文第二段中句子Lisa likes cooking. She often cooks on the weekend.Sometimes she 。

45、makes cakes for her family. 可知 Lisa 喜 做 ,她可以 父母做蛋糕。故答案為 cakes。(4) 理解 。根據短文第三段中句子兒院) together. I sing songs with the children.On weekend, we usually go to the orphanage可知周末他 在孤兒院和孩子 要求唱歌。故(孤答案 the children 。(5)推理判斷 。根據全文內容可知 些好朋友 然 好不同,但都是 于助人的人。故答案 good/nice/friendly/helpful?!军c 】考 任 型 。關 要 懂全文,然后根據 。

46、目要求作答。注意盡量用文章的 言填寫答案,在文章中找不到答案 ,要完全理解句子,根據同 句,句型 的方式找到可以替 文章中的 ,短 或者句子的 。10 下面的文章,根據所提供的信息,完成下面表格。Hi, Im Linda Smith. My first names Linda, and my family names Smith. Im a 12-year-old middle school student. The cute girl is my sister, Mary Smith. Shes 8 years old. These are my parents, Mr. and Mrs. 。

47、Smith. Were Americans, but were not in the USA. We are in China now.Look! This is a photo of my room. Its very nice and clean. Here are some books on the desk. An eraser and three pencils are in the pencil box. What color is my schoolbag? Its black. You can see a Dog on my bed, but its not mine. Its。

48、 names Pluto. Its my sister Marys. Are those my dictionaries? No, they arent. I borrowed (借) them from my teacher, Ms. Black. She teaches (教) me English at school.My room isnt big, but it always ( 是) brings me happiness( 我快 ). I love it.Linda and Maryslast name is ________Linda is ________years olde。

49、r than his sister Mary.Linda comes from________There are somebooks, a desk, ________ three pencils, a pencil box, a blackschoolbag, a Dogand dictionaries in the photo of Lindas room.At school, ________teaches Linda English.【答案】Smith; 4; the USA/ America ; an eraser; Ms. Black【解析】 【分析】本文是Linda 的自我介紹和。

50、家人的介紹。( 1)根據my family names Smith和 The cute girl is my sister, Mary Smith和瑪麗的姓是, 故答案是Smith 。( 2)根據Im a 12-year-old middle school student和 Shes 8 years old, 可知琳達, 可知 琳達比他妹妹瑪麗大4 歲 , 故答案是4。( 3)根據 Were Americans , 可知 Linda 來自美國 ,故答案是 the USA/ America 。( 4)根據 Here are some books on the desk. An eraser an。

51、d three pencils are in the pencil box. What color is my schoolbag? Its black. You can see a Dog on my bed, but itsnot mine. Its names Pluto. Its my sister Marys. Are those my dictionaries?桌子上有一些書。鉛筆盒里有一塊橡皮和三支鉛筆。我的書包是什么顏色的?它是黑色的。你可以在我的床上看到一只狗,但它不是我的。它的名字叫冥王星。這是我妹妹瑪麗的。那些是我的字典嗎,可知 琳達房間的照片里有一些書,一張桌子,一塊橡。

52、皮,3 支鉛筆,一個鉛筆盒,一個黑色書包,一只狗和字典, 故答案是an eraser 。( 5)根據Ms. Black. She teaches(教) me English at school,可知 在學校,布萊克女士教琳達英語, 故答案是Ms. Black ?!军c評】考查任務型閱讀,關鍵在看懂文章,然后根據題目要求作答,注意盡量用文章的語言填寫答案。在文章中找不到答案時,要完全理解句子,根據同義詞,句型轉換的方式找到可以替換文章中的單詞,短語或者句子的詞。11 任務型閱讀( 1)根據對話內容,從方框內的選項中選出能填入的最佳選項,然后回答問題。A. Are they my aunts?B. 。

53、The four keys are your fathers.C. Its a key ring (鑰匙環)with three keys.D. Can you help me find them?A: Hey, Frank. I need your help.B: What, Mom?A: Your aunt left (丟下) her keys in our house. ________B: Yes, Mom. Oh, four keys are on the sofa. ________A: No, they arent. ________Your aunt only has thre。

54、e keys.B: I see. Oh, some keys are under the sofa, Mom.________A: Let me have a look! Great! Theyre your aunts. Thank you for your help, my dear son.B: Youre welcome.(2) Where are Franks aunts keys?【答案】 ( 1) D; A; B;C( 2) They are under the sofa. ( Under the sofa. )【解析】 【分析】 A.Are they my aunts? 它們是。

55、我姑姑的嗎?B.The four keys are your fathers. 這四把鑰匙是你爸爸的。C.Its a key ring (鑰匙環)with three keys. 它是一個帶有三把鑰匙的鑰匙環。D.Can you help me find them? 你能幫我找到它們嗎?( 1)根據后句 B: Yes, Mom.可知前句是一般疑問句,媽媽需要 Frank 的幫助,故選 D。A: Hey, Frank. I need your help. 可知( 2)根據后句 A: No, they arent. 可知前句是一般疑問句,即詢問沙發上的四把鑰匙是姑姑的嗎,故選 A。( 3)根據前文。

56、 four keys are on the sofa. 及 No, they arent. 可知四把鑰匙不是姑姑的,是爸爸的,故選 B。( 4)根據前句 some keys are under the sofa, Mom 可知 Frank 發現了一些鑰匙,以及后句Let me have a look! 讓我看一看,所以后句是描述鑰匙,故選C。( 5)根據 some keys are under the sofa 可知姑姑的鑰匙在沙發下面,故填They are underthe sofa.( Under the sofa. )?!军c評】考查任務型閱讀,注意首先讀懂題意及對話,然后仔細尋找答案。1。

57、2 任務型閱讀CToday is a sunny day. It is August 5th. It is Judys birthday.When she comes back home from school, she sees a blue card on the table. It says, Theres apresent (禮物)for you, Judy. Look for it in your bedroom.Judy runs into her bedroom Her parents are looking at her and smiling(微笑) . On the cha。

58、irshe sees a red box. She thinks her present must be in it. She opens it and there is a yellow card init. It reads dear Judy, Im your present. My first letter(字母) is in the word bag , but not inage My second letter is in like, but not in mow My third letter is in know, but not in now.And you can find my last letter in both desk and get. What am I?Judy thinks for about two minutes and says, Aha, I know. But where is it? Her father tells her it is in the yard (院子) .根據材料內容簡要回答下列問題。( 1) When is Judys birthday?________( 2) Does Judy go to school on h。

展開閱讀全文
溫馨提示:
1: 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
2: 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
3.本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業或盈利用途。
5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯系,我們立即糾正。
7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服 - 聯系我們

網站客服QQ:2846424093   微信號:renrenwenkuwang   人人文檔上傳用戶QQ群:460291265   

copyright@ 2020-2023  renrendoc.com 人人文庫版權所有   聯系電話:0512-65154990

備案號:蘇ICP備12009002號-5  經營許可證:蘇B2-20200052  蘇公網安備:32050602011097號

  出版物經營許可證:新出發蘇零字第蘇吳中217號

           

本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對上載內容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內容侵犯了您的版權或隱私,請立即通知人人文庫網,我們立即給予刪除!

河北20选5尾数走势图 安徽快3一定牛形态走势图 东北赢乐微信麻将群 陕西麻将技巧顺口溜 天天捕鱼2破解版 体彩排列5杀号技巧 贵州11选5任二追号 福彩山西快乐十分开奖 秒速赛车计划网页 熟客温州麻将官网安卓 内蒙古11选五走势图牛 河南22选五大星走势图 上海时时乐走势图2oo期 排列五专业版(新带连线)走势图 微乐哈尔滨麻将规则 爵士vs森林狼 重庆时时最新开奖历史