• 上傳我的文檔

七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1

收藏 版權申訴 舉報 下載
七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1_第1頁
第1頁 / 共15頁
七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1_第2頁
第2頁 / 共15頁
七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1_第3頁
第3頁 / 共15頁
七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1_第4頁
第4頁 / 共15頁
七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1_第5頁
第5頁 / 共15頁
資源描述:

《七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1》由會員分享,可在線閱讀,更多相關《七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1(15頁珍藏版)》請在人人文庫網上搜索。

1、七年級英語上冊任務型閱讀壓軸試題分類匯編及答案1一、七年級英語上冊任務型閱讀專項目練習(含答案解析)1閱讀下面對話,根據對話內容完成表格,每空填一詞。( T=Tony B=Betty)B: Im in Class 1, Grade 7. Im in Row 2. Can you tell me your telephone number?T: Yes. My telephone number is 5605688. And whats your telephone number?B: Oh, its 3839833. Im thirteen. And how old are you?T: Im。

2、 fourteen.NameTonyBettyRow________ ________Class________ ________Grade________ ________Age________ ________Telephone number ________ ________【答案】 15;2; 3; 1; 8; 7; 14; 13;5605688 ; 3839833【解析】 【分析】本文為一段對話,主要講托尼和貝蒂的相關信息。( 1)要求填托尼和貝蒂的行數,根據T: Im in Row 15. 和 B: Im in Row 2. 可知填 15, 2,故答案為 15,2。( 2)要求填托。

3、尼和貝蒂的所在班級,根據T: Im in Class 3 和 B: Im in Class 1 可知填 3,1,故答案為3, 1。( 3)要求填托尼和貝蒂的所在年級,根據 T: Grade 8 和 B: Grade 7 可知填 8, 7,故答案為 8, 7。( 4)要求填托尼和貝蒂的年齡,根據T: Im fourteen 和 B: Im thirteen 可知填 14, 13,故答案為 14,13。( 5)要求填托尼和貝蒂的電話號碼,根據T: My telephone number is 5605688. 和 B: Oh,its 3839833. 可知填 5605688 , 3839833 ,。

4、故答案為5605688 , 3839833 ?!军c評】考查任務型閱讀,先看清表格需要填寫的內容,再根據對話將信息填寫上去。2根據短文內容,回答下列問題。Its June 6. Its Jennys birthday. She comes home and sees a card on the table. It says, There isa present for you, Jenny. Go and look for it in your bedroom (臥室) . Jenny runs to herbedroom. She sees a red box on her bed. She 。

5、opens it. There is another (又一)card in it.Jenny takes it out and reads, Dear Jenny, Im your present. My first letter is in some, but not in come. My second letter is in have, but not in save. My third letter is in live, but not in love. My fourth letter is in for, but not in of . My fifth letter is 。

6、in take, but not in cake. What am I?Jenny thinks and then she says, Aha, I know! But where is it? Jenny finds(找到) it behindthe door.( 1) When is Jennys birthday?( 2) What does the card on the table say?( 3) What does Jenny see on her bed?( 4) What is Jennys birthday present, do you know?( 5) Where i。

7、s the present?【答案】 ( 1) Its June 6.( 2) It says, There is a present for you, Jenny. Go and look for it in your bedroom.( 3) A red box.( 4) A shirt.( 5) Its behind the door.【解析】 【分析】文章大意:六月六日是Jenny 的生日,她回到家中找生日禮物的故事。( 1)根據Its June 6. Its Jennys birthday. 可知 Jenny 的生日是June 6 六月六日,故答案為Its June 6.( 2)根據。

8、 She comes home and sees a card on the table. It says, There is a present for you,Jenny. Go and look for it in your bedroom(臥室) . 可知桌子上的卡片上寫著的內容,故答案為 It says, There is a present for you, Jenny. Go and look for it in your bedroom.( 3)根據She sees a red box on her bed. 可知在她的床上有一個紅色的盒子。故答案為Ared box。( 4)根。

9、據 My first letter is in some, but not in come. My second letter is in have, but not in save. My third letter is in live, but not in love. My fourth letter is in for, but not in of . Myfifth letter is in take, but not in cake.可知謎底是shirt ,襯衣,故答案為A shirt。( 5)根據 Jenny finds (找到) it behind the door. 可知 J。

10、enny 在門后面找到了它,故答案為Its behind the door.【點評】考查學生的閱讀理解能力,在通讀全文的基礎上,掌握大意,根據問題在文章中找到具體的依據,鎖定答案。3閱讀下面短文,根據其內容完成后面各項任務。Im Mike Im a middle school student. I learn many subjects in school. 我最喜歡的科目是科學 The science teacher Mrs Green, is my friend Jills mother. She is nice and she teaches very well.I like maths。

11、 because I think it is so interesting. I always do very well in the mathstests (測試) . My friends say I am clever (聰明的) , but I don t think so. I just work very hard. I also like geography. I like learning about people and places. I want to know what they are likeand what theyre doing. I travel a lot。

12、. Im making plans for my trip on Sunday.I dont like English It is not very interesting. We read a lot, sometimes write, but we dont often speak or listen. Most children want to talk with others in English.( 1)將文中劃線的漢語句子譯成英語。( 2)回答問題: What does Mike think of maths?( 3)將文中劃線的英語句子譯成漢語。my favorite subje。

13、ct),謂語動詞是是(因is),科學( science),故答案為( 4)回答問題: Whats Mike doing?( 5)回答問題:下劃線單詞 It 指代的是什么 ?【答案】 ( 1) My favourite subject is science ( 2) It is so interesting ( 3)我只是學習很刻苦。( 4) He is making plans for his trip on Sunday.( 5) English【解析】 【分析】本文講述了麥克的一些情況,他是一個學生,他在學校學很多科目,文章描述了他喜歡的科目和不喜歡的科目以及原因。(1)本題考查漢譯英,主。

14、語是我最喜歡的科目(為主語是第三人稱單數,謂語動詞也用單數形式,故用My favourite subject is science 。(2)問題:麥克認為數學怎么樣?根據第二段I like maths because I think it is so interesting.可知他認為數學很有趣,故答案為It is so interesting 。(3)本題考查英譯漢,I 意思是我,是句子主語,just 為副詞,意思是只是,work hard 意思是學習很刻苦,故答案為我只是學習很刻苦。( 4)麥克正在做什么?根據第四段 Im making plans for my trip on Sunda。

15、y. ,可知他正在為周日的旅行做計劃,故答案為 He is making plans for his trip on Sunday.( 5)根據最后一段 I dont like English It is not very interesting. (我不喜歡英語,它不是很有趣)可知 it 就是指代 English?!军c評】本題為任務型閱讀,有英譯漢和漢譯英,這兩道題要求學生掌握基本的單詞和短語并知道單詞的漢語意思?;卮饐栴}題型很簡單,都可以在文章找出對應的語句,只要根據問題變換主語就可以了。4任務型閱讀There is a new shopping mall near my school. 。

16、It is very easy to find. It is near the bus stop and the taxi rank. The mall is very big. There are five floors of shops and each floor is very big. There are lots of clothes shops. It is great for girls. However, there are not many shops for boys. There is only one sports shop. I think the mall nee。

17、ds some more. There are lots of restaurants on the top floor. You can eat different kinds of food from different countries. I like Chongqing Restaurant best. It has great food from Sichuan. I like the big cinema. I like watching a film before I go shopping. I do not like the computer games center. I。

18、t is small and there are too many people. The mall is a fun place to go. It is a good place to meet friends.WhereFiveA new ________mallIts ________the bus stop and the taxi rank.There are many________ shops for girls. There is________Only one ________ shop.There are lots of ________ on the top floor。

19、.You can watch a ________ before ________ shopping.The computer games center isnt ________ enough to hold toomany people.I think its a good place to meet________.【答案】 shopping; near; floors ; clothes; sports ;restaurants ; film ; going; big ;friends【解析】 【分析】大意:本文介紹購物廣場的一些情況,包括它的位置和設置。( 1)本文主要介紹購物廣場,。

20、shopping mall ,購物廣場,故填shopping 。( 2)根據 It is near the bus stop and the taxi rank. 可知,它在公交車站和出租車站附近,故填 near。( 3)根據 There are five floors of shops. 可知,購物廣場有5 樓,故填floors 。( 4)根據 There are lots of clothes shops. It is great for girls.可知,有許多賣女孩衣服的商店,故填 clothes。( 5)根據 There is only one sports shop. 可知,只有一。

21、家體育用品店,故填sports 。( 6)根據 There are lots of restaurants on the top floor. 可知,最頂上的一層樓有許多餐館,故填 restaurants 。( 7)根據 I like watching a film before I go shopping. 可知,購物之前可以先看電影,故填film 。( 8)根據 I like watching a film before I go shopping. 可知,你可以購物之前先看電影,goshopping去購物, before 介詞,后接動名詞,故填going。( 9)根據 It is sma。

22、ll and there are too many people.換成 isnt big enough ,故填 big??芍?,電子游戲中心很小,is small可以( 10)根據 It is a good place to meet friends. 可知,作者認為這是見朋友的好地方,故填friends ?!军c評】考查任務型閱讀,關鍵在看懂文章,然后根據題目要求作答,注意盡量使用文章的語言填寫答案。在文章中找不到答案是,要完全理解句子,根據同義詞,句型轉換的方式找到可以替換的文章中的單詞,短語或者句子的詞。5任務型閱讀Do you know Chen Yixun? He is a great 。

23、singer from Hong Kong. He has a lot of beautiful songs, so many people love him. This year Chen Yixun gives concerts (演唱會) in some cities in China. And on November 7 the concert is in Jiaxing.Chen Yixun wants to give great concerts, and he does a lot of work for that. First, he practisessinging ever。

24、y day. And he always drinks warm water. There are also dances at the concerts, so he needs to practice dancing, too. Its a hard job. Then, he also needs to do exercise like running and swimming. He has to be healthy and strong for the concerts.“ I have a busy life, but I love it. I enjoy singing and。

25、 I wish to give great shows to people, Chen Yixun. Wish him good luck!( 1) Why do people love Chen Yixun?________( 2) When is the concert in Jiaxing?________( 3) What does Chen Yixun always drink?________( 4) What does Chen Yixun wish?________(5)翻譯文中劃線部分句子:________【答案】 (1) He has a lot of beautiful 。

26、songs.( 2) Its on November 7.( 3) He always drinks warm water.( 4) He wishes to give great shows.( 5)其次,他還要做一些像跑步和游泳這樣的運動?!窘馕觥?【分析】文章大意:短文介紹了香港著名歌手陳奕迅。很多人都喜歡聽他的歌曲,他想給觀眾奉獻最精彩的節目,為了演唱會,他做了大量的工作,每天練習唱歌,跳舞,也在加強體育鍛煉,因為演唱會需要健康的身體。(1)根據短文中的句子“He has a lot of beautiful songs, so many people love him. 可知,因為”。

27、他有許多好聽的歌曲,因此很多人都喜歡他,故答案為He has a lot of beautiful songs.(2)根據短文中的句子“And on November 7 the concert is in Jiaxing. 可知,嘉”興的演唱會在11 月 7 日,故答案為Its on November 7 。(3)根據短文中的句子 “And he always drinks warm water. 可知”,陳奕迅總是喝溫水,故答案為 He always drinks warm water.(4)根據短文中的句子“I enjoy singing and I wish to give great。

28、 shows to people,可知,陳奕”迅想給觀眾奉獻最棒的節目,故答案為He wishes to give great shows.(5) need to do sth.需要做某事, like 為介詞, “像”的意思,故答案為:其次,他還要做一些像跑步和游泳這樣的運動?!军c評】考查任務型閱讀,考查的題型主要為回答問題和翻譯句子,回答問題,一般問題設置較為簡單,多數針對文中的細節理解,答案都能在原文中找出?;卮饡r,應注意不同的問句的回答方式,如一般疑問句回答的時候應使用yes/no ;其他問句的回答應根據文中的句子做出簡單詳細的回答;翻譯句子要結合上下文,注意英漢語言方面的差異,所翻譯好。

29、的句子必須符合漢語邏輯思維而且語言要通順,意思要明確。6根據短文內容,回答下列問題。Its December 31, New Years Eve. Bob and Sally are celebrating the holiday with *heir children, Lucy and Tom. The family is a very happy one. Next year is going to be a very good year for the family.Next year Bob and Sally are going to take a long holiday. Th。

30、ey are going to visit Sallys parents in California. Tom is going to finish high school. He is going to move to Boston and go to college. Lucy is going to be 16 years old. She is going to finish middle school and go to high school.In a word, it is going to be a happy year for all of them.( 1) How is 。

31、the family? (不超過 7 個詞)( 2) What are Bob and Sally going to do? (不超過 14 個詞)( 3) How old is Lucy going to be? (不超過 8 個詞)【答案】 ( 1) The family is a very happy one.( 2) They are going to take a long holiday and visit Sallys parents in California.( 3) She is going to be 16 years old.【解析】 【分析】本文主要介紹了鮑勃和薩利一。

32、家人在迎接新年的到來,以及他們各自的新年愿望。( 1)根據第一段 The family is a very happy one ,可知這是一個非常幸福的家庭,故答案為 The family is a very happy one 。( 2)根據第二段 Next year Bob and Sally are going to take a long holiday. They are going tovisit Sallys parents in California ,可知鮑勃和薩利將要去度假并且看望薩利在加利福尼亞的父母,故答案為They are going to take a long h。

33、oliday and visit Sallys parents in California 。( 3)根據第二段Lucy is going to be 16 years old,可知露西將要是16 歲了,故答案為Sheis going to be 16 years old ?!军c評】考查任務型閱讀,注意通讀全文,帶著問題去文章找答案。7根據短文內容,回答下列問題。Its Sunday today. Therere many people in the park. Some are walking. Some are drinking tea. Others are watching flowe。

34、rs. Look! Lucy is flying a kite with her brother, Tom. The kite is high in the sky (天空) now. Their parents are sitting under the tree. What are they talking about? I dont know.Oh, dear! Look! Lucys kite is in a big tree now. Tom wants to climb the tree and get it back. But his mother doesnt let him 。

35、do it. At the moment we can see Polly flying high. It can get the kite for Lucy. Lucy is very happy to get the kite back. She thanks Polly very much.( 1) What day is it today? (不超過 3 個詞)( 2) Where are the people now? (不超過 5 個詞)(3) Whats Lucy doing? (不超過5 個詞)1Its Sunday today.(2) Theyre in lee park.(。

36、3) Shes flying a kite.【解析】 【分析】文章大意:本文主要講述周日人們在公園里做各種活動。( 1)根據文章第一句Its Sunday today.可知今天是周日,故答案為Its Sunday today.( 2)根據第一段第二句 Therere many people in the park. 可知人們在公園里,故答案為Theyre in the park.( 3)根據第一段第二行 Look! Lucy is flying a kite with her brother, Tom. 可知露西在放風箏,故答案為 Shes flying a kite.【點評】考查任務型閱讀,。

37、首先理解問題,然后帶著問題在原文中找到答案的依據。8根據表格內容,補全短文。TicketsOpening timeGrown- ups (成年人)¥ 2.009:00 am4:00 pmChildren over (超過) 12¥ 1.00On MondayChildren under 1210:00 am4:00 pmFreeKeep the zoo clean!Dont touch, give food to or go near the animals!Here is some information about________. You can go to the zoo from _。

38、_______ in themorning to four oclock in the afternoon from Tuesday to Sunday. But on ________, you can gothere from 10:00 am to 4:00 pm. For tickets, the price of the adults is ________. Children over 12is 1 yuan. Children under 12 is free. When you visit the zoo, you cant touch, ________ or gonear 。

39、the animals!【答案】a zoo; nine oclock ; Monday ; 2 yuan; give food to【解析】 【分析】主要講了動物園的一些信息。( 1)根據 Keep the zoo clean! 可知是關于動物園的信息,zoo 動物園,可數名詞,指的是一個動物園,所以用a zoo,故填 a zoo。( 2)根據 9:00 am 4:00 pm ,可知周二營業時間是從早上九點開始,故填nine oclock 。( 3)根據 On Monday 10:00 am 4:00 pm ,可知周一營業時間是10:00 am 4:00 pm ,故填Monday 。( 4)根。

40、據 Grown- ups (成年人)¥ 2.00,可知成年人的票價是2 元,故填2 yuan。( 5)根據 Dont touch, give food to or go near the animals!可知不要碰動物,給它們食物或靠近它們!故填give food to ?!军c評】考查任務型閱讀,首先讀懂題意,然后從文中仔細尋找答案。9根據短文內容,完成表格。Hello, boys and girls. My name is Tony Smith. Im twelve years old and Im from London, England. Its a big and busy city.。

41、 My favourite colour is green and its the colour of trees.Swimming is my favourite sport. In summer, I often swim with my friends. I have a pen friend. Hisname is Jim Brown and he.s eleven years old. Hes from New York, America. Yellow is hisfavourite colour and he likes playing basketball very much.。

42、Some information about Tony and JimNameAgeFromFavourite colour Favourite ________Tony Smith ________ England________swimmingJim Brown 11________ yellow________【答案】sports; twelve/12 ; green; America ;( playing) basketball【解析】 【分析】主要講了Tony 和朋友 Jim 的一些信息。( 1)根據全文可知主要講了最喜愛的顏色和運動,故填sports 。( 2)根據 My name。

43、 is Tony Smith. Im twelve years old 可知 Tony12 歲了,故填 twelve/12 。( 3)根據 My favourite colour is green ,可知 Tony 最最愛的顏色的綠色,故填( 4)根據 Hes from New York, America. 可知來自美國紐約,故填America 。( 5 )根 據he likes playingbasketballverymuch. 可知喜歡打籃球,故填(green 。playing )basketball?!军c評】考查任務型閱讀,首先讀懂題意,然后從文中仔細尋找答案。10 閱讀下面短文, 根。

44、據其內容完成后面各項任務。Hello!My name is Bob. My classroom is not big but nice. There are 21 desks and 20 chairs. 墻上有一些畫和一幅地圖。 Mrs Brown is our English teacher. She is from a big city.She is nice. Her husband Mr Brown is a teacher too, but he isnt in our school. Tom is my good friend. We like playing football 。

45、on Saturday. Where is my football? It is under my desk.( 1)回答問題: Whats Bobs Classroom like?( 2)將文中劃線的漢語句子譯成英語。( 3)將文中劃線的英語句子譯成漢語。( 4)從文中找出與下面所給句子意思相同的句子。Mr Brown and Mrs Brown are teachers, but they arent in the same school.(5)回答問題:下劃線單詞It 指代的是什么 ?【答案】 ( 1) Its not big but nice.( 2) There are some p。

46、ictures and a map on the walls.( 3)她來自一座大城市。( 4) Her husband Mr Brown is a teacher too, but he isnt in our school.( 5) The football.【解析】 【分析】文章主要介紹了Bob 的教室,他的英語老師,以及他的好朋友。(1)細節理解題。問題:Bob 的教室怎么樣?根據My classroom is not big but nice.室不大但是很漂亮??芍鸢?,故答案為Its not big but nice 。我的教(2)句子翻譯題。表示有要用there be 句型,一些。

47、畫some pictures, 一張地圖a map, 在墻上: on the wall, 教室的墻有四面,wall 要用復數,故答案為There are some pictures and amap on the walls 。( 3)句子翻譯題。 She: 她, is from: 來自, a big city: 一座大城市,故答案為:她來自一座大城市。( 4)找出同義句。句意:布朗先生和布朗夫人都是老師,但是他們不在同一所學校。文中Her husband Mr Brown is a teacher too, but he isnt in our school.她的丈夫布朗先生也是老,但是他不。

48、在我 學校。也是此意,故答案 Her husband Mr Brown is a teacher too, buthe isnt in our school。(5) 猜 。根據前句Where is my football?可知it指代前面提到的事物,football,故答案 The football ?!军c 】考 學生的 理解能力,首先通 全文,然后根據 目要求 真完成任 ,根據所學知 和文中的 依據找到正確答案。11 關于早餐, Linda, Richard, Cindy,Gary 和 Susan 喜 吃不同的食物。 仔 中 5 個人的喜好,從 A-F 六個店 中, 出他 最可能去吃早餐的地。

49、方。(其中 多余 )Linda lives with her grandparents They usually eat traditional Chinese food such as noodlesand dumplings to start their day ________ Richard always eats the same breakfast every dayHe doesnt eat much A small piece ofbread and a cup of milk are nice for him ________Cindy loves fruit and veg。

50、etables Sometimes she puts them together to make juice But she never puts sugar into it because she thinks thats too sweet ________Gary enjoys eating fast food Hamburgers and hot dogs are his favourite He knows cola isnt healthy for him , but he still drinks a lot , even in the morning!________Susan。

51、 has a sweet tooth.Anything sweet can make her happy all the day She likes going tobirthday parties because she can eat lots of sweet birthday cake ________A Sullivans Bread World : We have fresh bread every morning and you can enjoy a cup of coffee or milk with it B Roman Holiday : We have a world-。

52、famouscook foryou Beefsteak orfish steak , awonderful meal you cant miss C Uncle Tom: Come here and save your time!Catchyour hamburgers , French fries , hotdogs,cola and soda Go, go, go!D Little Ants Home : Here you can find whatever sweet things you like We are good atmaking cakes, candies, cookies。

53、 and so onE Fresh and Healthy :Apples, pears, grapes, mangoes, lemons Welittleshop mixes thefruit with vegetables and gives you the best drink F Aunt Lees Kitchen : Fried eggs?Tomatoes?Beef?Which do youliketoeat with yournoodles?Tell Aunt Lee, she will get your breakfast ready quickly 【答案】 F; A; E; 。

54、C; D【解析】 【 分析】( 1 )從 對 Linda 介 的句子They usuallyeattraditional Chinesefood such as noodles and dumplings to start their day 可知琳達和祖父母住在一起,他 早餐 喜 歡 吃 苗 條 和 餃 子 等 傳 統 的 中 國 食 物 。 又 根 據 F 選 項 中 句 子 Fried eggs?Tomatoes?Beef?Which do you like to eat with your noodles?Tell Aunt Lee,she will getyour breakfast。

55、 ready quickly 可知 Aunt Lees Kitchen :早餐提供各種面條。故答案 F。(2)根據句子A small piece of bread and a cup of milk are nice for him可知 Richard 早餐吃不多,通常是面包和牛奶。Sullivans Bread World :根據 A 中句子 We have fresh breadevery morning and you can enjoy a cup of coffee or milk with it可知 Sullivans Bread World 早餐提供面包和牛奶,故答案 A。(3)。

56、根據句子 Cindy loves fruit and vegetables 可知 Cindy 喜 吃蔬菜和水果。根據E 選項中的句子 Apples, pears, grapes, mangoes, lemonsWe littleshop mixes the fruit withvegetables and gives you the best drink 可知 Fresh and Healthy提供新 的蔬菜和水果,故答案 E。(4)根據句子 Gary enjoys eating fast food Hamburgers and hot dogs are his favouriteHeknow。

57、s cola isnt healthy for him, but he still drinks a lot , even in the morning! 可知 Cary 喜 堡和 狗等快餐,也喜 可 。根據 C 中的句子Catch your hamburgers , Frenchfries, hot dogs ,cola and soda可知 Uncle Tom 提供快餐和可 。故答案 C。( 5)根據句子 Anything sweet can make her happy all the day可知 Susan 喜 吃甜食。根據 D 中句子 Here you can find whatev。

58、er sweet things you like We are good at makingcakes, candies, cookies and so on可知 Little Ants Home 提供各種甜食。故答案 D?!军c 】考 任 型 。先 懂每段 和每個 。找到關 句,然后從 中找到能與之匹配的 ,最后再逐一核 正。12 任 型 CToday is a sunny day. It is August 5th. It is Judys birthday.When she comes back home from school, she sees a blue card on the t。

59、able. It says, Theres apresent (禮物)for you, Judy. Look for it in your bedroom.Judy runs into her bedroom Her parents are looking at her and smiling(微笑) . On the chairshe sees a red box. She thinks her present must be in it. She opens it and there is a yellow card init. It reads dear Judy, Im your present. My first letter(字母) is in the word bag , but not inage My second letter is in like, but not in mow My th。

展開閱讀全文
溫馨提示:
1: 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
2: 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
3.本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業或盈利用途。
5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯系,我們立即糾正。
7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。
關于我們 - 網站聲明 - 網站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網站客服 - 聯系我們

網站客服QQ:2846424093   微信號:renrenwenkuwang   人人文檔上傳用戶QQ群:460291265   

copyright@ 2020-2023  renrendoc.com 人人文庫版權所有   聯系電話:0512-65154990

備案號:蘇ICP備12009002號-5  經營許可證:蘇B2-20200052  蘇公網安備:32050602011097號

  出版物經營許可證:新出發蘇零字第蘇吳中217號

           

本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現方式做保護處理,對上載內容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內容侵犯了您的版權或隱私,請立即通知人人文庫網,我們立即給予刪除!

河北20选5尾数走势图 甘肃11选五前三直走 竞彩足球胜平负玩法 诸葛卡五星麻将下载 麻将斗牛赌博坐庄秘诀 陕陕西11选5走式 可上下分的麻将app 开拓者vs湖人录播 亿客隆 安徽快3走势图500期 白小姐结果开奖结果小说 325经典棋牌游戏下载 篮网队球员名单2016 北京十一选五开奖图纸 浙江体彩十一选五的走势图 北京赛车预测158网 开福利彩票店月收入